fredag 29. april 2011

Gangen oppe


I 2. etasje har vi en bitteliten gang som jeg har prøvd å gjøre litt koselig. Litt begrenset hva man kan sette der, og jeg har liksom aldri blitt helt fornøyd. Men igår fikk jeg lampeskjermtrekket jeg bestilte fra Ellos, og satte det på lampen jeg har der. Prøvde med litt forskjellig pynt også, og til slutt ble jeg fornøyd :)



Ønsker alle en nydelig helg

onsdag 27. april 2011

Utepynt

I går var jeg innom den nydelige butikken Lille Malinas. Der er det så mye fint at man nesten blir helt svimmel når man kommer inn, og jeg drar vel aldri derfra uten å ha kjøpt noe. Denne gangen fant jeg to ting jeg skal bruke som utepynt.

Vi er i haven-skilt og en søt værstajon i sink.


Tror de kommer til å passe fint på en knaggrekke på veggen ute :)

tirsdag 26. april 2011

Utemøbler

Vi fikk kjøpt nye utemøbler før påsken, endelig fant vi noen som passet perfekt :) Det er et stort bord med 6 stoler, vi ville ha noe med mulighet for plass til mange. Det ble rotting, ikke sånn som ser ut som billig plast, men ordentlig grå-brun rotting. 


Vi har også kjøpt ny grill, så påskeaften innviet vi både de nye møblene og grillen med et vennepar på besøk. Det var så deilig at vi satt ute til klokka var over ti på kvelden, selv om sola ble borte tidligere. Jeg gleder meg til sommeren når den er enda lenger oppe. Vi er så heldige å ha sola fra morgen til sen kveld på verandaen vår.

Matchende kurvlykt og kurvpotte fra Kid interiør

mandag 25. april 2011

Siste påskedagen

Eggkurv fra Krasilnikoff og påskebilde i ramme fra Kremmerhuset

I dag er siste dagen av påsken - litt trist, for det har vært en kjempenydelig påske. Strålende sol og sommertemperaturer hver eneste dag og vi har bare kost oss. Fri, kjærestetid og vennetid, kafébesøk, grilling, turer, soling og lesing på verandaen, masse god mat og drikke. For min del kunne det godt vært fri mye lenger, men i morgen er det tilbake til jobb og trening. Det hadde vært deilig om været fortsetter like fint, jeg føler at vi har fått en forsmak på sommerferien nå.


Trollhassel med ferdigmalte påskeegg fra Plantasjen

Nå er jeg snart ferdig med påskekrimboka, så skal jeg bake muffins og ikveld skal vi kose oss med pizza. Det blir den siste påskekosen for i år.

fredag 22. april 2011

Pallesofa


Da er pallesofaen til verandaen ferdig. Ikke at det var noe stort prosjekt akkurat, samboer har jo bare skrudd på hjul. Men nå har vi  absolutt fått en ny favoritt-sitteplass! Jeg synes det ble veldig koselig, jeg liker det rustikke uttrykket. Nå må jeg bare kjøpe noen nye puter, siden de jeg bruker nå egentlig er sofaputene våre *smile*


Ønsker alle en fin påskehelg

tirsdag 19. april 2011

Påskeferie

Da har jeg startet påskeferien, og jeg håper det blir like nydelig vær fremover som det har vært den siste tiden. Da skal påsken stort sett tilbringes på verandaen. Uansett blir det veldig deilig med ferie :)

mine to nostalgiske påskekaniner

I dag skal vi dra og kikke på utemøbler (igjen! får jo aldri bestemt meg...), så da håper jeg vi finner noen vi vil ha. Ellers er hjul innkjøpt til pallesofaen jeg skal lage, så jeg håper den blir ferdig veldig snart :)

søndag 17. april 2011

Palmesøndag


Det har blitt en liten bloggpause på meg, ettersom jeg har ligget helt slått ut med feber og halsbetennelse den siste uken. Jeg er fortsatt ikke helt i form, men iallefall mye bedre. Så da håper jeg at jeg kan nyte påsken når jeg har fri nå fra tirsdag :)

Jeg har ikke pyntet så mye til påske i år, men noen små søte kyllinger har fått komme frem litt rundt omkring.



I påsken har jeg planer om å få laget en pallesofa til å ha ute på verandaen. Vi har jo ikke fått kjøpt nye utemøbler enda, så det hadde vært fint å få noe å sitte på. Og jeg synes pallesofaer er veldig sjarmerende. Med litt saueskinn og puter tror jeg det kan bli en herlig sitteplass. Sånn som her, hos Othilies gårdshandel.

Håper alle nyter den første påskesøndagen

lørdag 9. april 2011

Rosa detaljer

Det har ikke blitt tid til så mye blogging i det siste, jeg har hatt masse å gjøre med jobb og besøk og trening. Og når det ikke har vært noe jeg måtte gjøre har jeg bare sittet ute på verandaen og lest og slappet av, det har vært nydelig vær denne uken, sola varmer og nesten all snøen har smeltet. 

Men igår - etter helgevasken - tok jeg noen bilder av de rosa detaljene i huset. Jeg er ikke glad i farger hjemme hos meg selv, her er det mest hvitt, grått og beige. Men i sommerhalvåret pleier jeg å ha littebittegrann lyserosa detaljer rundt omkring. Jeg  liker den helt duse rosafargen.

Her er bilder fra stua, gjesterommet og kjøkkenet:

Det eneste rommet i huset som har farger hele året er toalettet nede, 
her er også den ene veggen lyserosa faktisk:

Håper alle nyter helgen

fredag 1. april 2011

1. april


I dag er det første dagen i april, og selv om mars er den første vårmåneden, er liksom april virkelig vår. I går snødde det her, store kontaster fra det nydelige vårværet dagen før. Men jeg håper at det var symbolsk, at vinteren viste seg for siste gang den siste dagen i mars, og at april blir bare vår.

Jeg har iallefall byttet ut vinterplanten ved innngangspartiet og satt ut vårlige påskeliljer. Trekassen kjøpte jeg i en blomsterbutikk i høst, med lyng i. Men den passer jo for alle sesonger, så nå er det vår på trappen :)


God helg alle sammen