onsdag 30. mars 2011

Tavlemerker


Jeg har tenkt litt på at jeg ønsker meg tavlemerker, og i går fant jeg noen på den vakre butikken Mrs. Arouba på Fritzøe Brygge her i Larvik. De er blant annet forhandlere av nydelige Jeanne d'Arc Living, som disse tavlemerkene er fra. Jeg har jo fått helt dilla på å merke ting, og har flydd rundt med Dymo-maskinen og bokstavstemplene her hjemme en god stund nå. Og endelig har jeg fått søte tavlemerker også :)


søndag 27. mars 2011

Mot sommertid

Da har vi stilt klokken mot sommertid og våren er i full gang! 


I dag har jeg vært på Plantasjen og kjøpt nye påskeliljer, til både inne og ute. Det ble også med meg litt påskepynt hjem, jeg har begynt å sette frem bittelittegrann. De hadde mange fine trekasser der nå, men jeg vil vente med å kjøpe til jeg vet hvordan verandaen vår blir (jeg har nemlig ikke plass inne, så de må bli ute). Vi byttet verandagulv i fjor og gjorde den litt større, og i år skal vi få opp rekkverk og kjøpe nye møbler. Det gleder jeg meg veldig til - gjøre verandaen fin :)

fredag 25. mars 2011

Nye putetrekk


Forrige uke bestilte jeg nydelige putetrekk fra H&M Home. Strengt tatt er det vel putevar, de lå under soveromskategorien, men siden det er linstoff passer de i stua også. Som så mye annet ser de ikke akkurat ut som på bildet, men jeg synes nesten de var enda finere, litt mer shabby lin-look. De passet fint til de andre putetrekkene mine, som også er H&M Home.



Ønsker alle en nydelig helg

tirsdag 22. mars 2011

Award

Jeg har fått enda en nydelig award, av jentene bak de skjønne bloggene Frøken H og Min lille verden.Tusen takk, jeg setter stor pris på det.


Med awarden følger disse reglene: Link til den som ga deg awarden, svar på 10 spørsmål og gi den videre til 10 andre bloggere.


1. Hvordan startet du å blogge?
Jeg hadde kikket rundt på andres interiørblogger i nærmere et halvt år, og likte meg bedre og bedre i blogglandia. Tenkte i begynnelsen at jeg ikke selv hadde nok å bidra med til en blogg, men jeg ble etterhvert så inspirert at jeg fikk lyst til å begynne å blogge jeg også.


2. Hvilke blogger følger du? 
Nå nærmer det seg 70 blogger jeg følger. Det er for det meste interiørblogger, men også et par som handler mest om hverdagsliv. Jeg følger de bloggene som har mest lik stil som meg, men også noen som er litt annerledes, fordi de allikevel har noe spesielt ved seg som jeg liker. 


3. Hva er ditt favoritt make-up merke?
Christian Dior


4. Hva er ditt favoritt klesmerke?
Jeg har ingen merker jeg foretrekker fremfor noe annet, jeg handler i mange forskjellige butikker, men det blir mye Hennes&Mauritz. 


5. Hva er ditt "må-ha" make-up produkt?
Jeg "må" egentlig ha tre ting: mascara, eyeliner og foundation


6. Hva er din favorittfarge?
Rosa, helst dus. Ellers er jeg veldig glad i linfarge


7. Hva er din favorittparfyme?
Gucci Guilty


8. Hva er din favorittfilm?
Sex & the City


9. Hvilket land ville du besøke og hvorfor?
USA, fordi jeg har en slags forelskelse for Amerika, jeg har vært fascinert av landet helt fra jeg var liten. Jeg drømmer om å stå midt i Los Angeles og se opp på Hollywood-skiltet..


10. Fem ting du alltid har i vesken din?
Mobiltelefon, lommebok, avtalebok, lipgloss og solbriller



Jeg velger å ikke gi denne videre, da jeg ser at veldig, veldig mange har fått den flere ganger allerede. Men jeg inviterer alle som vil til å ta del i utfordringen :)

søndag 20. mars 2011

Fin søndag


Denne søndagen startet med strålende sol, og vi har hakket snø på verandaen i dag, slik at vi kan sitte i solveggen. Men før vi var ferdige ble det helt overskyet, så solveggen får vente til en annen dag. 

Istedet skal jeg kose meg inne med det nye Vakre hjem & interiør. Elsker forsiden - interiøret, fargene, detaljene! Jeg kjøpte det på fredagen, men har ikke hatt tid til å åpne det ennå, så nå gleder jeg meg veldig.

Håper alle får en herlig søndag

fredag 18. mars 2011

Award og helg

Jeg har vært så heldig å få en award av Maren med den søte bloggen vår lille verden. Med awarden følger en utfordring om å fortelle 8 ting om seg selv. Det har jeg allerede gjort i en tidligere utfordring for ikke så lenge siden, så jeg velger å ikke gjenta det. Men jeg vil gjerne gi awarden videre til Heimekjær, Hobbyvimsa og hos Marte. Kjempesøte blogger :)




En litt slitsom uke er nå over, med mye møter og overtid på jobben. Da er det ekstra fint med helg. I kveld skal vi ha et vennepar på middag og i morgen blir det en liten jentefest. Gleder meg :)


Ønsker alle en fin helg

tirsdag 15. mars 2011

ANETTESHUS utfordring: Min favoritt

Anettes hus utfordring denne gangen er vis meg din favoritt. Det kan være et møbel, en gjenstand, en detalj eller hva som helst som er din favoritt i interiøret. Det har allerede kommet inn mange flotte bidrag med masser av herlig inspirasjon, ta en titt her.

Min favoritt akkurat nå er stigen min. Den fikk jeg av en god venninne i julegave - heldige meg:) Stigen er gråbeiset, og passer godt inn i interiøret mitt som stort sett er hvitt, grått, lin og sink. Man kan sette og henge ting på den, bytte om og forandre etter årstid, høytid eller humør. Den kler det meste tror jeg:)

 Detaljene nå går i sink og natur, med en Maileg på toppen:)

Stigen kan også brukes mer praktisk, ved for eksempel å henge ting 
som pledd på den. Men jeg bruker den kun som pynt foreløpig.
Jeg ønsker meg en stige til soverommet og en til badet også.

Hva er din favoritt? 

søndag 13. mars 2011

Masse fint...

...fikk jeg shoppet på venninneturen! Vi skulle i utganspunktet på Dorothea, men det ble jo litt mer også da. Vi valgte å reise til Moss, siden det omtrent bare er båt rett over vannet, og der ligger den største Dorothea-butikken. 

Men i Moss er det også en annen nydelig interiørbutikk: Litt a' hvert. Den fant vi gjennom å google interiør i Moss før vi dro. Og det er jeg veldig glad for, der var det en hel masse vakre ting, og en kjempekoselig dame som driver butikken. Jeg gleder meg til å dra tilbake både dit og til Dorothea en annen gang:)

 Her er det jeg shoppet
Litt Bruka Design, litt Green Gate, magnettavle, knagger, eggkurv, serviettholder, påskekanin, stoffhjerte, stjerneskjerf, eplekakeskilt 
og den store boken om eventyr.

 Dorothea hadde masse fint fra Bruka design, som jeg liker veldig godt,
så nå får Godis-skålen min selskap av boller til Dipp og Chips.
Også har jeg fått mine aller første Green Gate ting!

 
Eggkurven fra Krasilnikoff har jeg ønsket meg lenge, perfekt størrelse!
De hadde mange søte oppskriftsskilt på Kremmerhuset nå, men jeg 
klarte å begrense meg til dette ene med eplekake.  
Den store boken med eventyr kjøpte jeg dagen før, på Mammutt-salg 
i bokhandelen, den kostet nesten ingenting og er fin å ha:) 

 Vakker magnettavle fra Litt a' hvert, vet ikke hvor den skal få plass enda,
men jeg måtte bare ha den, den hadde så nydelige detaljer!


Nå gleder jeg meg bare til å få opp vegghyller på kjøkkenet, jeg har jo fått så mye fint å sette der. Jeg ønsker meg mye mer fra Bruka design, det er synd at det er så få utsalgssteder for det. Og de som selger det har ofte ikke noe særlig utvalg, men Dorothea hadde en god del heldigvis.

Det er så moro å endelig eie sine første Green Gate ting, jeg har liksom aldri fått bestemt meg helt for hva jeg skal spare på, men valget falt på det beige med prikker, det er mest meg. Jeg gleder meg til å få mer etterhvert. 

Nå skal jeg bake cupcakes til kveldskos :)


Ha en fin søndagskveld

fredag 11. mars 2011

Shoppingtur til Dorothea

En herlig helg er her igjen:)

I morgen skal jeg og en venninne på shoppingtur til blant annet den nydelige interiør- og klesbutikken Dorothea. Dere kan kikke innom Dorotheas blogg her og hjemmesiden her. Masse nydelig!

Jeg gleder meg kjempemye, shoppingtur med venninner er alltid veldig gøy, og jeg kommer bestandig hjem med noe fint! Så det skal jeg nok blogge om når jeg kommer hjem igjen:)

Bildene er lånt fra Dorotheas blogg


Ønsker alle en kjempefin helg

onsdag 9. mars 2011

Vårfornemmelser

I dag startet dagen med pøsende regn, men nå stråler solen inn vinduene her i det bittelille huset! Denne uken har jeg fått mer og mer vårfølelse, det har vært litt sol, snøen begynner å smelte, vi kan se asfalt og terrassebord!

Dessverre er det en god stund til påske enda, det er helt rart at den er langt ut i slutten av april, liksom ikke noen vits på en måte... Den pleier jo å være et koselig avbrekk fra vinteren, etter påske kommer vår, men i år vil jo våren være langt på vei før påsken kommer. Helt bakvendt. Men sånn er det bare, neste år blir det litt bedre:)


Jeg starter påsken litt tidligere med de første påskeliljene i hus. 
Gizmo-pus synes også det var veldig fint:)

Har dere begynt å tenke på påske?

mandag 7. mars 2011

Vårt nyoppussede soverom


Vi har pusset opp soverommet vårt, og nå gjenstår bare noen småting, som å male litt hjørnelister og sette opp flere stikkontakter, og kanskje noe mer på veggene. Her kommer et lite bilderas av sånn det har blitt:)




Og sånn så det ut før vi pusset opp:


Nå kan jeg ikke skjønne at vi levde med det gamle i over 2 år, men man ser seg vel litt blind på det, jeg vet ikke. Men nå er jeg iallfall blitt veldig fornøyd! Det er som et helt nytt rom, og det var ikke mye som skulle til heller. Vi malte taket, satte opp ferdigmalte veggpanel, nye lister, nye gardiner, lysekrone og litt pynt - vips et mye mer delikat soverom:)

Håper alle får en fin ny uke

fredag 4. mars 2011

Helg

Da var hele uken gått igjen, som vanlig veldig fort. Det har vært en fin uke, med mange koselige besøk av venninner, i går gikk vi tur i sola langs vannet, og det har vært karneval og fastelavnsmarkering i barnehagen jeg jobber. I kveld skal vi ha sammenkomst med jobben, det er alltid veldig gøy, jeg jobber sammen med så fantastiske mennesker:)

Siden det er helg skal jeg bake cupcakes - eller trenger man egentlig en unnskyldning for å bake cupcakes? Jeg elsker det! Og nå skal jeg prøve meg på å lage med smørkrem, det blir jo mye finere (hvis jeg klarer det ordentlig) og smaker kanskje enda bedre:)




Jeg har fått en utfordring av Frøkena i Lyckliga gatan med bloggen Min lille verden - hun er like fersk i blogglandia som jeg - men har en veldig søt blogg:) Utfordringen går ut på å dele 8 ting om deg selv.

OM MEG 
Jeg elsker å shoppe og kunne gjort det flere timer om dagen hver dag
Jeg er over gjennomsnittet nysgjerrig
Liker å ha kontroll
Liker å lese 
Jeg kunne spist cupcakes hver dag
Jeg elsker alle mulige høytider - men spesielt jul
Altfor avhengig av internett
Min store last er CocaCola

Jeg vil gjerne gi utfordringen videre til Maias lille verden, Jattes lille drømmeverden, Livet i det blå huset og I mitt lille rekkehus


Håper dere får en fin helg

onsdag 2. mars 2011

Garn-blomster

Jeg ble inspirert av Heimekjær som hadde funnet en oppskrift på
søte DIY blomster. Så nå har jeg også laget mine egne:)


Jeg synes de er fryktelig søte, også er de jo så lette å lage! De passer til alt, fordi de kan lages i alle mulige varianter. Man kan for eksempel lage kjempesvære og ha på store kvister i en krukke på gulvet, man kan lage bittesmå til en liten vase, man kan ha en for seg selv eller mange sammen, også kan man lage i forskjellige farger og variere etter sesong eller humør.  

Jeg laget mine med grått og rosa garn, ganske små, stakk på små kvister i litt ulike størrelser og satte i en liten sinkkopp.


Enkel, men søt pynt :)