onsdag 26. januar 2011

Dyrene våre

Tenkte å ha et lite presentasjonsinnlegg om dyrene vi har, siden det er det som er vår familie nå. Ser andre har gjort det en del, og de fortjener sitt eget innlegg, livet med dyr er fantastisk:)


Dette er Nahla. Hun er en Staffordshire Bull Terrier på 2 år. Nahla elsker å være sammen med både mennesker og andre hunder. Hun  er med på alt og er  bestandig glad. Hun har en god balanse mellom rolig og energisk, hun kan gå på tur i timesvis, men også ligge på sofaen en hel dag. Hun hater regn, og går ikke ut mer enn høyst nødvendig hvis det mer enn såvidt yrer litt fra himmelen.

Dette er Gizmo. Han er en selvstendig og kosete hannkatt på snart 4 år. Han og Nahla er gode venner, selv om Nahla ofte vil leke litt for voldsomt, Gizmo liker nemlig best å kose. Han er ikke særlig begeistret for andre katter, og da vi flyttet i huset gjorde han det raskt klart for de anre kattene i gata at nå hadde de fått ny sjef. Han er en fantastisk jeger, og i sommerhalvåret er han i stor grad selvforsynt. Her inne er han kjempekjælen og sosial.Dette er Nuffi. Han er verdens rareste katt, på snart 3 år.  Han liker stort sett BARE å være inne, utenom på sommeren når verandadøren står oppe så han kan gå ut og inn og ut og inn. Han er svært lite aktiv, og liker best å spise. Han mjauer hvis det er noe - og det er ganske ofte. Han er ikke overstadig begeistret for Nahla, og slenger ut en pote hvis hun går for nærmed forbi. Det har resultert i at hun går omveier for å komme forbi han.

Gizmo og Nuffi har et relativt nøytralt forhold, de går stort sett rundt hverandre, også lekesloss de litt innimellom. Da blir Nahla litt fra seg, og går imellom. Men de ligger gjerne i samme seng og sover alle 3:)


5 kommentarer:

 1. Så nydelige dyr du har! Fantastisk fine katter! Den nydeligste av de alle var jo pene Nahla! Så koselig bilde av Nahla og Gizmo :-)

  Herlig innlegg!

  Klem

  SvarSlett
 2. Åååå for en bedårende familie:)) Skjønn hund og nydelige kattepuser! Flotte navn dere har funnet til dyrene, det liker vi godt:)
  Klem Anne Karin

  SvarSlett
 3. Dyreglad som jeg er, måtte jeg jo stoppe opp akkurat i dette innlegget. Vakre dyr med sjel og personlighet alle sammen! Moro å gå på tur hos deg, og jeg trives allerede. Liker stilen din veldig godt, så nå skal jeg bla meg videre bakover.

  Gratulerer så mye med award! =D

  SvarSlett
 4. For noen flotte dyr :)
  Hadde selv en sort staff før, de er litt av noen koseklumper de :)

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på om du vil legge igjen en kommentar hos meg, fine ord varmer hjertet ♥