lørdag 22. januar 2011

Utfordring: Vis meg din sofa

Anettes hus har en utfordring om å vise frem sofaen sin. Jeg hadde i utgangspunktet ikke tenkt til å være med, med tanke på at jeg er særs lite fornøyd med vår sofa. Men så tenkte jeg pytt, pytt, det er den sofaen vi har, jeg får prøve å gjøre det beste ut av det, og vise det sånn det faktisk er, bloggifiserbar eller ikke.

Sofaen har en liten tilhørende (forsvars)historie:
Før jul 2009 skulle jeg arrangere vorspielet til julebordet med jobben. Den gangen hadde vi bare 2,5 seter med liten endedivan. Med andre ord hadde vi liten plass til de 12 menneskene som skulle være her. Så helga før bestemte jeg meg for at her var det bare å dure avgårde for å handle større sofa.
Og vi hadde kun 3 kriterier: Sofaen måtte ha plass til mange mennesker, ikke være altfor dyr, og den måtte finnes inne på lager så vi kunne ta det med oss med en gang. Igrunn ganske dårlige grunnlagskriterier for valg av sofa. Men vi fant en som vi synes var pen begge to. Jeg ville gjerne hatt lysere farge, men samboer klarte faktisk å overtale meg til at mørk er myyye mer praktisk. Praktisk? Når har det noen gang vært et kriterie? Men, men. Denne gangen ble det iallafall det. Så her er den altså.7 kommentarer:

 1. Var jo fin denne da :)
  Å med masse lyse puter og pledd så blir den jo ikke så ruvende heller, siden den er mørk liksom :)

  Men skjønner du helst ville hatt lysere da, men man får gjøre det beste ut av det man har!

  Ha en fin Lørdag,
  Klem Jatte♥♥

  SvarSlett
 2. Tusen takk for koselig kommentar inne hos meg:-) Syns den var flott sofaen din, og så blir det jo så koselig med lammeskinn og puter. Jeg har ikke vært med på utfordringen, for her har vi bare 1 sofa for tiden og den står på kjøkkenet.

  Ønsker deg og dine en god lørdagskveld

  Klem Agnes

  SvarSlett
 3. Deilig sofa!!! Ser veldig behagelig ut og so fint du har pynta den:)

  Lykke til♥

  Klem Mette.

  SvarSlett
 4. Syns sofaen din ser kjepe deilig ut jeg! Herlig med stor sofa med plass til MANGE:)) Takker for de fine kommentarene du legger igjen hos meg, setter stor pris på det!
  Ønsker deg en fin søndag!
  Klem!

  SvarSlett
 5. Hellu!
  Så morro at du fant meg, jeg synes det alltid er morsomt å finne nye bloggere :-) Så koselig blogg du har, jeg legger meg til som følger ...

  Jeg synes sofaen din er fin jeg da, sikkert fordi vi har en lignende selv... Likte spesielt godt hvordan du hadde stylet den...

  Vi blogges snart!
  Klem klem

  SvarSlett
 6. Kjempefin sofakrok;)
  Flotte puter - jeg elsker slike linputer med trykk ♥ Jeg kunne også blakket meg helt på Panduro, masse flott der... elsker alle Tildastoffene og Tildapapirene jeg, freshe, flotte farger;)

  Klem Line

  SvarSlett
 7. Så koselig sofakrok!! Flott sofa og kjempe-fine puter!

  Ha en fin, ny uke:)

  KLEM KLEM
  Anette

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på om du vil legge igjen en kommentar hos meg, fine ord varmer hjertet ♥