søndag 23. januar 2011

Gamle skatter

Idag var vi på middag hos foreldrene mine, og da fant jeg noen nydelige gamle skatter som jeg fikk lov å ta med meg. Det var blant annet skoene fra jeg var liten, en liten "smykkeeske" fra  oldemoren min og flere Norgesglass i ulike størrelser - blant annet det største jeg noen gang har sett. Smykkeboksen eller esken eller hva man skal si, er i glass, svært skjør og datert helt tilbake til 1926. Tenk på alt den har vært med på i løpet av den tiden, så mange steder den har vært. Fantastisk at den har blitt tatt vare på fra 1926 og helt frem til idag.


  

5 kommentarer:

 1. Oj det var mange skatter. Dine første sko ligner veldig på mine første sko også :-) hihi. Men de kommer jeg aldri til å få, for pappa vokter de som en hauk.

  Nydelig den smykkeboksen - tenk om den kunne fortelle hva den hadde opplevd. Akk.. det er noe eget over ting som har "levd" litt.

  Ønsker deg en fortsatt vidunderlig kveld.
  klem

  SvarSlett
 2. Hei Jennifer
  Kom over bloggen din via en annen blogger, og tenkte jeg skulle titte innom :) La meg til som følger her, mye fin og variert... Nydelige barnesko. Ønsker deg en fin ukestart, klem fra Mette

  SvarSlett
 3. Hei Jennifer! Så mange flotte skatter! Kjempekoselig med sine gamle sko, og norgesglass far man jo ikke nok av! Flott som med mange deilige puter forresten :o) Tusen takk for koselig kommentar, og velkommen som følger ;o) Klemmer, Marianne

  SvarSlett
 4. hei!! :) Så utrolig fine skatter du har funnet :) artig når man finner sånt!!:)
  Titte litt på bloggen din jeg!!
  ha en fin mandag! klem

  SvarSlett
 5. Nydelige gamle skatter ;))
  De barneskoa dine var så herlige!!
  Og så dekorative!

  Ønsker deg ei strålende uke!
  Klem

  SvarSlett

Jeg setter stor pris på om du vil legge igjen en kommentar hos meg, fine ord varmer hjertet ♥